موفقیت را از نزدیک دنبال کنید...

جادوی سپاسگزاری (راندابرن) – تمرین 8

جادوی سپاسگزاری

#روز_هشتم

#عنصر_جادویی_سپاس_و_تشکر

«در یک قلب یک شکرگزار، همواره ضیافت برپاست» (دبلیو.جی.کامرون)

شکرگزاری پیش از خوردن غذا، یک رسم هزاران ساله است که به دوران مصر باستان برمیگردد. با شتاب گرفتن زیاد زندگی در قرن بیست و یکم، صرف وقت برای سپاسگزاری پیش از غذا به فراموشی سپرده شده است. استفاده از فرصت ساده ی خوردن غذا یا نوشیدن برای قدرشناسی باعث افزایش انرژی مثبت در زندگی ما میشود.

اگر شما به زمانی می اندیشید که به راستی گرسنه بودید و به خاطر خواهید آورد که در آن موقع نمی توانستید به درستی فکر کنید یا کاری انجام دهید، آنگاه احساس ضعف بدنی میکنید و اندامهاتان دچار رعشه میشود. ذهنتان از کار می افتد و احساستان فروکش میکند. تمام این وقایع در اثر نخوردن غذا، حتی برای مدتی کوتاه اتفاق میافتد. شما به غذا نیاز دارید تا زنده بمانید، فکر کنید، احساس خوبی داشته باشید، بنابراین قدرشناس بودن نسبت به غذا یک معامله ی بسیار عادلانه به نظر میرسد.

برای آنکه نسبت به غذایی که میخورید احساس قدرشناسی بیشتری داشته باشید، یک لحظه صبر کنید و به تمام کسانی بیندیشید که برای آنکه شما غذایی برای خوردن داشته باشید، زحمت کشیده اند. برای آنکه شما میوه و سبزی سالم برای خوردن داشته باشید، باغداران باید گیاهان را بکارند و به آنها غذا و آب لازم را بدهند و از آنها مراقبت کافی به عمل آورند تا بعد از ماه ها بتوانند محصول آن را آماده ی برداشت کنند. پس از آغاز برداشت، این محصولات باید به صورت مناسب بسته بندی شود و در اختیار پخش کننده ها و عوامل، حمل و نقل قرار گیرد و آنها با پیمودن مسافت های طولانی و با زحمت شبانه روزی و هماهنگ با سایر عوامل، میوه و سبزی را به صورت کاملا سالم و تازه به شما میرسانند.

به دامپروران بیندیشید که گوشت را فراهم می آورند، به ماهیگیران، مزرعه داران، پرورش دهندگان چای و قهوه و تمام کسانی که به صورت خستگی ناپذیر کار میکنند تا غذای مورد نیازمان را به موقع به ما برسانند. زنجیره ی تأمین غذا در جهان به سازماندهی بسیار دقیقی نیازمند است که هر روز باید آن را اجرا کرد و زمانی به ابعاد آن پی خواهید برد که به تعداد افرادی فکر کنید که در رساندن امکانات و ملزومات خوردن و نوشیدن به مغازه ها، رستورانها، کافه ها، سوپرمارکت ها، هواپیما ها، مدارس، بیمارستانها و هر خانه ای بر روی زمین سهیم اند.

غذا یک برکت است! این هدیه ی طبیعت است، چرا که اگر طبیعت با خاک، مواد مغذی و آب، به ما غذا نمیداد، چیزی برای خوردن نداشتیم. بدون آب، هیچ غذا و نبات و حیوان یا انسانی وجود نداشت. ما از آب برای پختن و تهیه ی غذا، نگهداری باغهامان، استحمام، تولید سوخت، استخراج معادن، صنایع تولیدی، تسهیل حمل و نقل، ساخت راهها، ساختن لباسها و کلیه ی لوازم و وسایل مصرفی روی کره زمین، ساخت پلاستیک، شیشه، فلز، ساختن دارو، خانه و هر ساختمان و سازه ی دیگر استفاده میکنیم. و اینکه، آب، بدن ما را زنده نگاه میدارد. آب، آب، آب، آب باشکوه!

«اگر در کره زمین نیرویی شگفت وجود داشته باشد، بی تردید در آب نهفته است»

ما بدون آب و غذا کجا می بودیم؟ بی تردید الان، اینجا حضور نداشتیم. هیچکدام از دوستان و اعضای خانواده مان نیز اینجا نبودند. نه امروزی داشتیم و نه هیچ فردایی. لیکن حال در اینجا بر روی این سیاره ی زیبا با تمام چالشها یا تفریحات جذاب آن در کنار یکدیگر زندگی میکنیم و این همه به دلیل آن است که طبیعت به ما آب و غذا را هدیه داده است. گفتن کلمه ی سپاسگزارم، پیش از خوردن یا نوشیدن هر چیزی، درک عملی و سپاسگزاری نسبت به معجزه ی آب و غذاست. مسئله ی باورنکردنی آن است که سپاسگزار بودن شما نسبت به غذا و آب تنها بر زندگی شما تأثیر نمیگذارد بلکه، قدرشناسیتان بر منابع جهان نیز تأثیر خواهد گذاشت.

اگر به تعداد کافی افرادی یافت شوند که بابت غذا و آب سپاسگزار باشند، این رفتار باعث کمک به افراد گرسنه و نیازمند خواهد شد. با استفاده از قانون جذب، قانون نیوتن برای کنش و واکنش، قدرشناسی فراوان، به همین میزان فراوان واکنش به همراه خواهد داشت که باعث برطرف شدن کاستی ها و کمبود منابع غذایی در زندگی همه خواهد شد. به علاوه، شکرگزاری شما نسبت به غذا و آب باعث ادامه یافتن انرژی مثبت در زندگیتان خواهد شد و کائنات ریسمان طلایی خود را برای شما خواهد بافت و برای هر چیزی که برایتان عزیز است، هرچه که عاشق آن هستید و هر چیزی که آرزویش را دارید.

در روزگاران گذشته مردم بر این باور بودند که وقتی آب و غذاشان را با قدرشناسی تقدیس میکردند، همه چیز در زندگیشان به والاترین درجه ی خلوص می رسید و اگر به تئوریها و دستاوردهای فیزیک کوانتومی بنگریم که این روزها ارائه شده اند، به درستی ادعای آنها پی خواهیم برد (تأثیر بیننده.) تأثیر بیننده در فیزیک کوانتومی بر این دلالت دارد که بیننده هرچه را که ببیند باعث تغییر در آنها میشود. فرض کنید که اگر تمرکز قدرشناسی بر غذا و نوشیدنی تان ساختار انرژی آنها را تغییر دهد و آنها را به گونه ای خالص کند، اثر نهایی آن بر سلامتی بدن شما چه خواهد بود؟

یک راه برای آزمودن نیروی قدرشناسی سریع نسبت به غذا و نوشیدنی، آن است که غذا و نوشیدنی تان را مزه کنید. وقتی غذا یا نوشیدنی را مزه میکنید، قدر آنها را خواهید دانست. به عنوان یک آزمایش، دفعه ی بعد که غذایی میخورید یا مایعی مینوشید، هنگامی که لقمه ای برمیدارید، بر مزه ی غذا در دهانتان یا بوی مایعی که فرو میبرید تمرکز کنید. آنگاه درخواهید یافت که وقتی بر غذا یا نوشیدنی در دهانتان تمرکز میکنید و آن را میچشید، مزه و بوی آن بسیار زیاد به نظرتان میآید ولی وقتی که بر مزه و بوی غذا تمرکز نمیکنید، از درک آن غافل میمانید.

این انرژی و توان تمرکز و شکرگزاری شماست که به سرعت بر طعم و بوی غذا می افزاید! امروز پیش از آنکه چیزی بخورید یا بنوشید، خواه یک وعده از خوراک روزانه تان باشد یا یک تکه میوه، لقمه ای کوچک باشد یا نوشیدن حتی یک جرعه آب، یک لحظه تأمل کنید و به چیزی که میخواهید بخورید یا بنوشید خیره شوید و در ذهنتان یا با زبانتان کلمه ی سپاسگزارم را بلند بر زبان آورید. و اگر که میتوانید، یک لقمه غذا بردارید و آن را واقعاً بچشید و ببینید نه تنها لذت شما را از غذا بیشتر خواهد کرد، بلکه باعث ایجاد حس قدرشناسی بیشتری در شما خواهد شد.

شما همچنین میتوانید کاری را انجام دهید که من انجام میدهم، این کار باعث افزایش حس قدرشناسی در من میشود. هنگامی که کلمه ی سپاسگزارم را میگویم، انگشتانم را بر فراز غذایم و نوشیدنی ام تکان میدهم تا گرد و غبار انرژی بر آنها ریخته شود و فرض میکنم که این گرد و غبار به سرعت هر چه را که لمس میکنم خالص میگرداند. انجام این کار باعث میشود که فرض کنم شکرگزاری، بخشی از ترکیبات انرژی زاست و من میخواهم آن را به هر چیزی که میخورم و یا مینوشم، بیافزایم. شما یک پاشنده در دستتان دارید و میتوانید آن را پیش از خوردن هر غذایی به آن بیافزایید و تأثیرش را بیشتر کنید.

اگر در هر زمان از روز فراموش کردید که پیش از خوردن یا نوشیدن کلمه ی سپاسگزارم را بگویید، به محض آنکه یادتان آمد، چشمانتان را ببندید و در ذهن خود به عقب برگردید و لحظهای را که مشغول خوردن غذا بودید در ذهنتان به تصویر بکشید و در این لحظه کلمه ی سپاسگزارم را بگویید. اگر چندین بار در طول روز فراموش کردید که برای خوردن یا نوشیدن خود شکرگزاری کنید، آنگاه این تمرین را فردا تکرار کنید. شما نمیتوانید حتی یک روز را در ساختن قدرشناسیتان از یاد ببرید چون آرزوهای شما به این بستگی دارد. قدرشناس بودن برای ساده ترین چیزها در زندگی مانند غذا و آب، یکی از ژرف ترین گونه های قدرشناسی است و هنگامی که شما این اندازه از قدرشناسی را حس کردید، آنگاه درخواهید یافت که معجزه اتفاق میافتد.

تمرین شماره 8: آمیزه های انرژی مثبت

  • موهبت هایتان را بشمارید: لیستی از ده موهبت خود تهیه کنید. بنویسید که چرا احساس شکرگزاری میکنید. لیست خود را دوباره بخوانید و در پایان هر موهبت، کلمه ی سپاسگزارم را سه بار تکرار کنید و تا آنجا که میتوانید حس شکرگزاری داشته باشید.
  • امروز پیش از آنکه چیزی بخورید یا بنوشید، به چیزی که میخواهید بخورید یا بنوشید نگاه کنید و در ذهنتان یا به صورت زبانی و بلند کلمه ی سپاسگزارم را بگویید. اگر میخواهید میتوانید با دستتان گرد جادویی انرژی مثبت را بر غذا یا نوشیدنی تان بریزید.
  • پیش از خوابیدن، سنگ جادوییت را در دست بگیر و به خاطر بهترین رویداد روزت عبارت جادویی سپاسگذارم را بر زبان جاری کن.

 

(ادامه ی این آموزش رو در جلسه ی بعد دنبال کنید؛ لطفا سوالات مربوطه خودتون رو از طریق آی دی زیر با ما در میون بذارید. با تشکر، گروه آموزشی آرزم.)

آی دی پشتیبانی در تلگرام : mahdi_arazm@

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + بیست =